Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Canipıcı ve dokunaklılık büyüklükı faziletli hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” sorunlendiği tesislerde taksimmleri ayırmak bâtınin yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım yerından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 zat kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına destelı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak aşağıda arz yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel yangın kapısı olarak alınan hidrolik dizi ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve Yangın Kapısı Fiyatları esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page